ΕΘΝΙΚΟΝ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

 

Αρχική Σελίδα

Γραμματείες Πανεπιστημίου Αθηνών

     
 

Αυξημένη Ασφάλεια

     
   

Η δυνατότητα αυξημένης ασφάλειας έχει σχεδιαστεί για χρήστες που συνδέονται από Η/Υ, που βρίσκεται σε δημόσιο χώρο (πχ Internet  cafe ή το υπολογιστικό κέντρο της σχολή σας) Η επιλογή "Αυξημένη Ασφάλεια" έχει ως αποτέλεσμα οι σελίδες της εφαρμογής να μην αποθηκεύονται προσωρινά στον σκληρό σας δίσκο. Αυτό σημαίνει ότι από την στιγμή που θα αποσυνδεθείτε, κανένας άλλος χρήστης του κοινόχρηστου μηχανήματος δεν μπορεί να δει σελίδες που εσείς επισκεφτήκατε.

     
   

Μόλις ολοκληρώσετε την περιήγησή σας στο παρόν δικτυακό τόπο, επιλέξτε "Αποσύνδεση" (κάτω δεξιά γωνία του βασικού παραθύρου) ή κλείστε όλα τα παράθυρα της εφαρμογής.

     
 

 

Στην περίπτωση που μόνο εσείς χρησιμοποιείτε τον Η/Υ σας, ή δεν σας ενδιαφέρει άλλα άτομα, που χρησιμοποιούν τον H/Y σας, να δουν τις σελίδες που επισκεφθήκατε, τότε προτιμίστε την επιλογή "Σύνδεση Κανονική"

     
   

Είναι πιθανό να παρατηρήσετε μικρή καθυστέρηση της εφαρμογής, όταν έχετε επιλέξει "Αυξημένη Ασφάλεια". Αυτό είναι φυσιολογικό αφού οι σελίδες δεν αποθηκεύονται στον σκληρό σας δίσκο.
Επίσης, είναι πιθανό να λάβετε ένα μήνυμα που θα αναφέρει "Page Expiration". Σε αυτή τη περίπτωση επιλέξτε Refresh (ή Reload) της σελίδας. Η εφαρμογή αυτόματα θα σας κατευθύνει στην σωστή σελίδα.

     
 

© 2000-2005 IFS Hellas. All rights reserved.
Για οποιαδήποτε παρατήρηση, πρόβλημα ή απορία, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή>>.